Solicitati cazare Vila Balea - Transfagarasan

De Vineri pana Duminica, rezervarile se fac pentru minim doua nopti.

Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: pana la ora 11:00
Nu se poate face plata cu cardul.

CAZARE TRANSFAGARASAN

Cazare Vila Balea

BINE ATI VENIT

Shape

Vila Balea va ofera spatii de cazare pe Transfagarasan, in cadrul unui sejur de neuitat, in mijlocul naturii, departe de zgomotul si poluarea orasului. Vila Balea este situata in apropierea Lacului Glaciar Balea (11 km) si a Cascadei Balea. Vila Balea va ofera si alte obiective turistice deosebite printre care : Cetatea Poenari, adevarata casa a lui Dracula, Barajul Vidraru, al 8-lea ca marime din Europa, Muzeul Etnografic si Memorial Badea Cartan. In cadrul peisajelor de poveste, la Vila Balea va puteti bucura de urmatoarele activitati: team building, trasee turistice si montane, trekking, observarea si fotografierea faunei specifice zonei (Transfagarasan) (capre negre, cerbi, mistreti, ursi, rasi, cocosi de munte), pescuit sportiv la pastrav, foc de tabara.

DESPRE NOI


Situata pe Transfagarasan, pe drumul national DN 7 C, km 103, in apropierea lacului glaciar Balea, Vila Balea va propune un sejur de neuitat, in mijlocul naturii.

Vila Balea dispune de 12 spatii de cazare:  un apartament 2 camere,  2 garsoniere9 camere duble. Toate spatiile de cazare beneficiaza de : incalzire centralizata, apa calda in permanenta, baie proprie modern utilata, pat matrimonial, internet Wi-Fi, terasa.

Masa poate fi servita in restaurantul nostru, unde va puteti delecta, printre altele, cu minunatele preparate romanesti. Meniul este variat, mancarea gustoasa, pentru ca in fiecare fel de mancare punem si un pic din sufletul nostru, iar preturile sunt foarte avantajoase.

Daca sunteti pe Transfagarasan sau v-ati propus un sejur in inima muntilor Fagaras, langa lacul Balea, nu ne ocoliti. La vila Balea veti gasi gazde primitoare, care vor face tot le sta in putinta pentru a va multumi.

Va asteptam cu drag!

Testimoniale


  • Faaaina zona!

    Tibi
  • Avand in vedere de ceea ce am beneficiat a fost foarte convenabil!

    Cristina si Andrei

OFERTE SPECIALE CAZARE TRANSFAGARASAN - VILA BALEA


Saptamanal avem o oferta speciala de cazare pentru sejururi pe Transfagarasan, langa lacul Balea

Oferta pentru Craciun 2018, trei nopti de cazare cu demipensiune si masa festiva plus o noapte GRATUITA, la Vila Balea pe Transfagarasan

Oferta pentru Revelion 2019, trei nopti de cazare cu demipensiune si masa festiva, la Vila Balea pe Transfagarasan

Cazare Balea
Noua camere duble

Vila Balea va pune la dispozitie noua camere cu paturi[...}

Cazare Balea
Noua camere duble

Cazare Balea
Doua garsoniere

Vila Balea dispune de doua garsoniere, de cate trei si patru[...]

Cazare Balea
Doua garsoniere

Cazare Balea
Apartament

Vila Balea dispune de un apartament cu doua camere, avand[...]

Cazare Balea
Apartament